Geschikte panfluiten

Heb je nog geen panfluit? Koop altijd een panfluit in overleg met je docent!

 • Ton Jansen panfluiten

  Deze fluiten zijn gemaakt van bamboe, waarvan een gedeelte van Tonkin. De fluiten spreken goed aan en zijn helder van klank. Deze fluiten zijn te bestellen bij Henske. In overleg zoeken we bij de bouwer een goede fluit uit.

  Preda panfluiten

  Veel professionals kiezen voor de Preda fluit. De fluit is vaak stabiel van klank. Het is een fantastische panfluit om te bespelen. Preda panfluiten zijn er in vele soorten en maten. Denk aan bamboe en aluminium, maar ook aan verschillende soorten hout. Henske heeft er diverse op voorraad. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek om verschillende fluiten uit te proberen. Voor informatie over de verschillende soorten fluiten kunt u kijken op deze website.


  Gibonus panfluit

  Wanneer u een panfluit wilt aanschaffen die laag is in prijs, maar waarbij de prijs / kwaliteit verhouding heel goed is, raad ik u een Gebonus panfluit aan. Deze fluit is goed voor de eerste jaren dat u panfluit speelt. Daarna is het raadzaam een betere panfluit aan te schaffen. Is de fluit voor een jong iemand? Dan raad ik de 15-pijps panfluit aan, anders de 22-pijps panfluit. Het gaat om de studentenpanfluit. Via www.panfluitkopen.nl kunt u deze fluit aanschaffen.

  Gr. Covaliu

  Deze panfluiten zijn bijzonder geschikt om volksmuziek op te spelen, en dan met name Balkanmuziek. Deze panfluit bezit de klank die zo kenmerkend is voor de Roemeense muziek. Veel professionals in Moldavie spelen uitsluitend op dit instrument. Het is een heerlijke fluit om op te spelen. Je kunt deze fluit proberen bij Henske. Wil je ook graag een Covaliu panfluit? De fluit is te bestellen bij Henske.